Hotel Restaurant De Wolfshoeve

High Tea - High Wine - High Beer


U kunt bij de Wolfshoeve iedere dag genieten (uitsluitend op reservering) van een High Tea, High Wine of High Beer.


High Tea  -  € 17,50 p.p.

Gezellig en knus bijkletsen! Genieten van zes soorten losse thee van Senza Tea en negen theesoorten van Fair Trade Bradley's Piramini Leaf Tea. Kom helemaal tot rust en laat de tijd voorbij vliegen met deze uitgebreide High Tea.

De High Tea wordt begeleid met vers fruit, zoete en hartige lekkernijen en sandwiches. Als afsluiten serveren we een zoete chocolade trifle.


High Wine  -  € 22,50 p.p.

Neem de tijd en ontspan met een High Wine! Bij de High Wine serveren wij vier heerlijke glazen wijn, vergezeld met passende mini gerechten.

U start met een soepele rosé, geserveerd met tomaatje gevuld met roomkaas en een bruschetta met zalmtartaar. De tweede wijn is een Sauvignon Blanc, deze biologische witte wijn gaat goed samen met de krokant, warme kip in filodeeg met kruidenmayonaise. Als derde wijn schenken we een Tempranillo, deze rode wijn wordt geserveerd met een gegrilde mini runderburger met rode kool en verse frieten. En om het geheel niet iets anders af te sluiten; een rode port, geserveerd met een kaasplankje met daarop drie verschillende soorten kaas.


High Beer  -  € 22,50 p.p.

Biertje van de tap, biertje uit een fles, Maallust bier...? Kom ze proeven tijdens onze High Beer! Proef, beleef en ontdek de unieke smaken en combinaties van verschillende soorten bier met lekkere warme en koude hapjes.

Het eerste biertje is een seizoensbier van Hertog Jan. Deze wordt geserveerd met een notenmix, oude kaas en brie en twee soorten worst. Daarna volgt een vrije keuze. De gerechtjes die hierbij geserveerd worden zijn een bruschetta met zalmtartaar, geitenkaas en spek. Het derde biertje is tevens een vrije keuze. Deze wordt geserveerd met een gegrilde miniburger van het Schoonebeker rund, met rode kool en verse frieten. Het laatste biertje is een Hertog Jan Tripel. Deze wordt geserveerd met huisgemaakte citroen-cheesecake en appeltaart.

Website ontwikkeld door: X-Interactive.nl